Kestävät kankaat

Rauhoittavan kestävää


Silent Gliss on johtava maailmanlaajuinen ensiluokkaisten ikkunajärjestelmien toimittaja, joka esittelee Colorama Eco ja Newlifescreen kestävän kehityksen kankaat.

Kestäviä kankaita kaihdin- ja verhokiskojärjestelmiin 
Kestävyys on Silent Glissin ”The Collection-kangas” kokoelman tärkein prioriteetti. Colorama Econ käyttöönotto nykyisten Newlifescreen- ja Newlifescreen Alu -materiaalien rinnalla varmistaa, että asiakkaat voivat valita kestäviä kankaita mihin tahansa verho- ja kaihdinjärjestelmään. 

Colorama 1 & 2 Eco
Uusi lisäys vakiintuneeseen Colorama-sarjaan, Colorama Eco on Cradle-to-Cradle Bronze -sertifioitu kangas, joka on valmistettu 100% tuotannossa syntyvästä hukkalangasta. Sitä on saatavilla kahdella tiheydellä; Colorama 1 – valoverho ja Colorama 2 – puolipeittävänä. Molemmat laadut sopivat kaihtimiin ja verhoihin, mukaanlukien wave-rypytys (aaltorypytys). 

Newlifescreen ja Newscreen Alu
Kun häikäisyn hallinta ja kestävyyden tarve yhdistyvät, valitse Newlifescreen tai Newlifescreen Alu. Näiden screenkankaiden verkkorakenteinen kudos tarjoaa optimaalisen valon ja häikäisyn hallinnan säätämällä huoneeseen tulevan päivänvalon määrää. Erityisen korkean auringonpaisteen alueilla kannattaa harkita Newlifescreen Alu:a alumiinitaustalla, joka parantaa merkittävästi mukavuutta  vähentämällä lämmön ja valon läpäisyä. Valmistettu 100 % kierrätetyistä PET-pulloista. Newlifescreen ja Newlifescreen Alu ovat Cradle-to-Cradle Bronze -sertifioituja.

Colorama Eco ja Newlifescreen -kankailla on Öko-Tex® Standard 100 -sertifikaatti, mikä tarkoittaa, että ne on testattu tiukasti haitallisten aineiden varalta ja siksi ne ovat vaarattomia ihmisten terveydelle.

Tietämisen arvoista
Cradle to Cradle Certified® on johtava tieteeseen perustuva monikategoriastandardi, jota suunnittelijat, brändit ja valmistajat käyttävät maailmanlaajuisesti eri toimialoilla suunnitellakseen ja valmistaakseen tuotteita, jotka mahdollistavat terveen, oikeudenmukaisen ja kestävän tulevaisuuden.