Tekniikka

Taivutusten erikoisosaaja


Useimpia Silent Gliss -kiskoja on mahdollista taivuttaa molempiin suuntiin, jotta ne saadaan sovitettua vaativimpiinkin kohteisiin. Edistykselliset tekniikat, kuten automaattisiksi ohjelmoidut taivutuskoneemme takaavat erinomaisen liukuvuuden ja toimivuuden jyrkimmissäkin mutkissa.

Lataukset

 

SNAKE WAVE -VERHOKISKOJÄRJESTELMÄ

Huippulaatua jokaisessa kurvissa

Esittelyssä Snake Wave: uusi Silent Gliss -verhokiskojärjestelmä, joka on täydellisesti nimensä mukainen. Verho liukuu pitkin mutkittelevaa verhokiskoa pehmeästi, tasaisesti ja hiljaisesti – kuin aalloilla lipuen.

Tämän uudenlaisen tyylin voi ottaa käyttöön niin ikkunalla, tilanjakajana kuin sisustuselementtinä, ja se luo taatusti ainutlaatuisen vaikutelman herättäen positiivista huomiota design-tuotteena.

Innovatiivista designia

Tasaisesti taivutetussa verhokiskossa verhokangas laskeutuu harmonisina aaltoina. Perinteisen sveitsiläisen ompelutaidon ja täsmällisen insinöörityön yhdistelmänä syntyy innovatiivisia tuotteita, jotka soveltuvat erinomaisesti ikkunaverhoiksi, tilanjakajiksi ja näyttäviksi sisustuselementeiksi.

Ainutlaatuista teknologiaa Silent Glissin ainutlaatuinen kiskontaivutustekniikka takaa hiljaisen, pehmeästi liukuvan verhojärjestelmän. Tasaiset kurvit ovat vaihtoehto perinteiselle Wave-järjestelmälle.