Kestävyys

Tehokkuus on päivittäinen tavoitteemme

Ympäristöpolitiikkamme keskittyy maapalloon kohdistuvien negatiivisten vaikutusten kontrolloimiseen ja vähentämiseen. Panostamme resurssien ja materiaalien valintaan, paremman logistiikan järjestämiseen ja yhteistyöhön samalla tavoin ajattelevien toimijoiden kanssa.

Useimmilla yrityksestämme on ISO9001-standardin mukainen sertifiointi. Niillä myös joko on tai ne ovat aikeissa hankkia ISO14001-sertifikaatin.

 

Paikallinen tuotanto

Toimintamme takana on ryhmä itsenäisiä, paikallisia yrityksiä, joilla on omat tuotantolaitokset. Tuotteemme kootaan paikallisesti, ja liikennepäästöjä pyritään vähentämään suosimalla paikallisia resursseja.

 

Jätteiden vähentäminen / kierrätys

Teemme kovasti töitä minimoidaksemme jätteiden syntymisen tarkkailemalla prosessejamme päivittäin.  Kangasjätteen määrää rajoitetaan käyttämällä nykyaikaisia leikkuukoneita, ja ylijäämäkankaat käytetään näytekappaleina. Jätemateriaali erotellaan ja kierrätetään mahdollisuuksien mukaan.

 

Hankinta

Tavarantoimittajia valitessamme suosimme toiminnallisuutta, tehokkuutta ja kestävyyttä. Aina kun se on mahdollista, teemme yhteistyötä ISO-sertifioitujen yritysten kanssa (ISO 9001/14001).

 —