The Collection – Kankaita kaikkiin tarpeisiin

Asuin- ja työtiloja koskevat tarpeet ja vaatimukset muuttuvat jatkuvasti ja yhä tiheämmin väliajoin. Verho- ja kaihdinjärjestelmien johtava kokonaistoimittaja Silent Gliss esittelee uuden kokoelmansa, joka sisältää ajattomia ja erittäin toiminnallisia kankaita. Kokoelmassa on kiinnitetty erityistä huomiota ekologisen rakentamisen, terveydenhuollon, akustiikan sekä valaistuksen- ja energianhallinnan teemoihin. Tuloksena on toiminnallinen kangasvalikoima, johon sisältyy 42 kangaslaatua ja 380 värivaihtoehtoa sekä sertifikaatit niin palontorjunnan, akustiikan kuin kestävyyden suhteen.

 

Ainutlaatuisten Original Trevira CS -kuidusta valmistettavien Colorama-kankaiden – joita on saatavilla vain Silent Glissiltä – valikoima on kasvanut viidestä kangaslaadusta kahteentoista. Erikoiskankaat, kuten Acoustic ja Acoustic Multicolour mahdollistavat erinomaisen akustisen tehokkuuden suhteessa läpinäkyvyyteen. Mitä tulee kierrätykseen, Treviran talteen otetusta tuotantojätteestä valmistettava Colorama Eco on osoitus Silent Glissin sitoutumisesta raaka-aineiden säästämiseen. Suurin osa viruksista ja bakteereista tuhoutuu 60 asteen pesussa, ja siksi useimmat kokoelman kankaista voidaan pestä 60:ssa tai jopa 72 asteessa. Colorama Bioactiven antibakteerinen teho on pysyvä, kuten terveydenhuoltoalalla edellytetään. Valere-kangas sopii likaa hylkivien, bakteerien kasvua estävien ja sienitauteja torjuvien ominaisuuksiensa ansiosta ihanteellisesti käytettäväksi klinikoilla ja kosteissa tiloissa.

 

Eräs huomionarvoinen kangas on Atracor, joka rajoittaa erittäin valoisissa olosuhteissa merkittävästi valon läpäisevyyttä, sillä kangas pimentää automaattisesti siinä käytetyn mustan ydinlangan ansiosta. Optimaalisesta valaistuksen hallinnasta huolehtii Versascreen-kangas, jota on saatavilla eri tiheysasteissa.

 

Asuinympäristöihin erinomainen valinta on Colorama Multicolour, jonka monivärinen kuitu valmistetaan Trevira CS Basis -kuidusta. Erityisesti tätä tarkoitusta varten kehitetystä polyesterikuidusta valmistettavassa Polyflax-kankaassa on trendikäs pellavamainen ulkonäkö. Colorama Dimout ja Oscurante, joiden etu- ja takapuoli ovat samanlaiset, sopivat täydellisesti tilojen pimentämiseen.

 

Avuksi toiveidesi mukaisen kankaan löytämiseen verkkosivustomme tarjoaa nyt uuden intuitiivisen kangashaun, jonka avulla kankaita voi etsiä kaikilla mahdollisilla hakukriteereillä. Erityisesti sisustussuunnittelijoille ja erikoisliikkeille tarkoitettu käytännöllinen ja informatiivisesti suunniteltu kangaskokoelmalaatikko on todellinen aarrearkku, sillä se sisältää suurikokoiset näytepalat kaikista kangaslaaduista.

 

Silent Gliss vahvistaa uuden kangaskokoelmansa ja laadukkaiden verho- ja kaihdinjärjestelmiensä myötä erinomaista asemaansa arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden keskuudessa. Kokonaisvaltaisen, tarpeisiin ja toiveisiin täydellisesti mukautetun verho- ja kaihdinjärjestelmän kaikki mahdollisuudet ovat valittavissa helposti.