Silent Gliss Best Projects

Viimeisimmät merkittävät verhoprojektit

Silent Gliss, johtava korkealuokkaisten verhojärjestelmien toimittaja esittelee uuden Best Project -esitteen. Yhteistyössä tunnettujen arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa, esittelemme upean valikoiman projekteja ympäri maailman. 

 

Silent Glissin verho- ja kaihdinjärjestelmät ovat edustettuina merkittävissä kohteissa Euroopassa, Australiassa, Afrikassa, Lähi-Idässä ja Karibialla. Best Projects -esite ylpeänä esittää kaksikymmentä kohdetta, jotka havainnollistavat, kuinka Silent Gliss -järjestelmien tekninen asiantuntemus ja suunnittelu muuttuvat kauniiksi sisäisiksi häikäisysuojaratkaisuiksi. 

 

Hotelleista koteihin; Silent Gliss ei tunne rajoja
Best Projects esittelee Silent Gliss -tuotteiden monipuolisuuden ja laajan valikoiman tuotteita, jotka on asennettu erilaisiin kohteisiin. Kohteina julkisia tiloja, suojeltuja rakennuksia, palkittuja hotellilomakohteita ja lumoavia koteja. Jopa risteilyaluksista löytyy Silent Gliss tuotteita. Yli 70 vuoden ajan Silent Gliss on ollut arkkitehtien ja suunnittelijoiden ykkösvaihtoehto, joka toimittaa verhoratkaisuja maailman arvostetuimpiin rakennuksiin.

 

Lataa Best Project -esite