Hiljainen vallankumous

The Sound of Silence by Silent Track

Hiljaisuudesta tuli äänetöntä uuden Silent Track-kiskomalliston myötä. Arkkitehtoniset, erityismuotoillut kiskot yhdistettyinä uusiin 2C-liukuihin, on tuloksena ennen näkemättömän äänettömästi liikkuvat verhot.

Silent Track-mallisto asettaa uuden kiskostandardin arkkitehdeille, sisustussuunnittelijoille ja loppukäyttäjille, jotka eivät ole valmiita tekemään kompromisseja.


Intohimona yksityiskohdat - 2C-teknologia

Ensiluokkaiset 2C-liu’ut ja rullaliu’ut sekä erikoispinnoitetut kiskot varmistavat, että verho kulkee kiskolla tasaisesti ja hiljaisesti. Uudet 2C-liu’ut on valmistettu kahdesta eri materiaalista. Kovempi materiaali takaa tuotteen vakauden ja pehmeämpi materiaali imee äänen itseensä. Lopputuloksena on ennen näkemättömän hiljainen verhokisko.


The Funnel

Uusi kiskomalli herättää huomion joka tilassa. Tyylikäs, suppilon muotoinen profiili on symmetrinen, joten se sopii loistavasti myös tilanjakajaksi. Kiskossa on ”click & fit”-mekanismi, joka tekee siitä erityisen helpon asentaa.
 

Kiskomallit jokaiseen makuun
Kiskojärjestelmät ovat saatavilla kolmessa eri koossa (S, M ja L) ja eri malleina – nelikulmaisina, ovaaleina, pyöreinä ja suppilon muotoisena. Toiminnallinen tuote muuntuu designiksi ja muovautuu saumattomasti jokaiseen tilaan.