Langatonta mukavuutta – ajatonta eleganssia

Toimivaa ja tyylikästä – uusi paristokäyttöinen kaihdinjärjestelmä

Moottori – kyllä, johtoja – ei
Nykypäivänä arkkitehtuurilta ja sisustukselta edellytetään täydellistä esteettisyyttä, maksimaalista mukavuutta ja näkymätöntä teknologiaa. Paristokäyttöinen Silent Gliss -rulla- ja laskoskaihdinjärjestelmä täyttää nämä vaatimukset tarjoten langatonta pimennystekniikkaa napin painalluksella.

 

Jälkiasennus
Monissa tapauksissa johtojen vetäminen ikkunalle ei ole mahdollista. Paristokäyttöiset Silent Gliss -kaihtimet toimivat langattomasti, mikä tekee niistä erinomaisesti jälkiasennuksiin sopivat.

 

Helposti vaihdettavat paristot
Paristokäyttöiset rulla- ja laskoskaihtimet toimivat tavallisilla paristoilla, joiden käyttöikä on jopa kolme vuotta. Paristokotelo on helppo avata, ja näin paristojen vaihto onnistuu tarvittaessa vaivatta.

 

Tyylikästä muotoilua
Klassinen kaihdinjärjestelmä on muotoilultaan hienostuneen puhdaslinjainen. Laadukkaat materiaalit sopivat moniin eri sisustustyyleihin.

 

Joustava kiinnitys
Jokainen kaihdin tehdään mittatilaustyönä ja toimitetaan asennusvalmiina. Järjestelmä voidaan kiinnittää seinään tai kattoon. Myös kannatin- ja ruuvikiinnitys on mahdollinen.

 

Paljon lisävarusteita
Rulla- ja laskoskaihdinjärjestelmää voi käyttää vaivattomasti seinäkatkaisimella, kaukosäätimellä tai molemmilla.

 

Sovita tyyliisi
Silent Gliss -kankaiden laaja valikoima takaa, että voit sovittaa kaihtimet yksilöllisesti omaan sisustukseesi sopiviksi. Rullakaihtimien tyyliä voi muuttaa kolmella erilaisella alareunatangolla.