Nyt tehdään aaltoja...

Uusi Snake Wave -verhokiskojärjestelmä

Kurvit kohdallaan

Esittelyssä uusi Snake Wave -verhokiskojärjestelmä. Verho liukuu mutkittelevaa verhokiskoa pitkin pehmeästi, tasaisesti ja hiljaisesti – kuin aalloilla lipuen. Tätä järjestelmää voi käyttää ikkunan edessä, tilanjakajana tai sisustuselementtinä. Se luo ainutlaatuista tunnelmaa ja herättää positiivista huomioita.

 

Hiljaisuuden pioneerityötä
Paitsi että haluamme verhojen näyttävän kauniilta, haluamme niiden myös sulkeutuvan hiljaisesti. Jatkuva pyrkimys täydellisyyteen on tehnyt Silent Glissistä taivutettavien verhokiskojen markkinajohtajan.

 

Huippulaatua jokaisessa kurvissa
Tasaisesti taivutetussa verhokiskossa kangasverho laskeutuu harmonisina aaltoina. Perinteinen sveitsiläinen ompelutaito ja pikkutarkka insinöörityö yhdistyvät upeiksi kokonaisuuksiksi, jotka toimivat tyylikkäinä sisustuselementteinä joko ikkunoiden edessä tai tilanjakajina.

 

Useita malleja
Snake Wave -järjestelmä on saatavilla kolmeen eri kiskomalliin (1060, 6465 ja 6010). Silent Glissin Snake Wave -järjestelmään soveltuvia kankaita on yli 20, joten valikoimasta löytyy varmasti ratkaisu jokaiseen tilaan ja tarpeeseen.

 

Palkittua laatua!
Silent Gliss Snake Wave voitti German Iconic Awards 2016 -kilpailussa tuotekategorian ”Best of Best”. Saksan muotoiluneuvosto German Design Council palkitsi innovatiivisen järjestelmämme ensimmäisellä palkinnolla.


Katso video järjestelmän toiminnasta!