Katseenvangitsija omalla tavallaan

3D Vertical Wave -lamelliverhot

Sveitsiläinen Silent Gliss yhdistää uusissa Andrea-mallin lamelliverhoissa 3D designin täydelliseen muotoon ja toiminnallisuuteen. Lamelliverhoja voi käyttää suojaamaan auringolta, huoneen pimentämiseen tai tilanjakajana, joten ne vastaavat useisiin erilaisiin tarpeisiin. Näyttävä 3D-painatus tekee lähtemättömän vaikutuksen.


Lamelliverhot ovat erinomainen valinta auringonvalon hajauttamiseen. Vertical Wave -järjestelmä erottuu muista vastaavista lamellijärjestelmistä huipputeknologiallaan ja ominaisuuksillaan. Lamelliverhot soveltuvat erityisen hyvin kohteisiin, joissa verhon tulee ulottua lattiasta kattoon. Järjestelmä on saatavilla kuulaketju-, kampi- tai sähkökäyttöisenä. Silent Gliss-lamelliverhot yhdistävät mukavuuden, toimivuuden ja laadun saumattomasti toisiinsa.


Andrea-mallin lamelliverhot on leikattu lasertekniikalla ja niihin on painettu 3D-tehoste. Kankaan aaltoileva kuvio luo upeita valojen ja varjojen efektejä ja lamellit näyttävät erilaisilta katsomissuunnasta riippuen. Paloturvallinen ja Öko Tex-sertifioitu Multi Visio -kangas on saatavilla 3D-painatuksella kaikissa RAL-väreissä (lukuun ottamatta valkoista, helmiäistä ja heijastavia värejä).

 

Silent Gliss  -lamelliverhojärjestelmässä yhdistyvät korkea laatu, uskomattoman miellyttävä tuntu ja edistyksellinen teknologia. Andrea-mallin lamelliverhot tasapainottavat nykyaikaista sisustusta ja 3D-painatuksella saa lisäsyvyyttä väreihin. Lopputulos vangitsee katseet varmasti.