Joustavat pimennysratkaisut, helppo asennus

Uudet Silent Gliss -pimennyskaihdinjärjestelmät

Täydellistä valonhallintaa työpaikalle
Valon määrän tulee olla joustavasti mukautettavissa kokous- ja työtiloissa. Silent Gliss -pimennyskaihdinjärjestelmässä kangas kiinnitetään sivuprofiileihin vetoketjulla, joka takaa huoneen täydellisen pimentämisen. Pimennyskaihtimet ovat saatavilla ketju- tai sähkökäyttöisenä.


Helppo asentaa

Pimennyskaihdinjärjestelmän asennus onnistuu muutamalla helpolla vaiheella. Kustannukset ovat alhaiset, koska profiilit voidaan kiinnittää suoraan seinään tai kattoon. Vaivatonta.

 

Kolme eri kokoa
Järjestelmän saatavilla oleva koot ovat small, medium ja large ja ne ovat mukautettavissa useisiin erikokoisiin ikkunoihin. Profiilit toimitetaan mustiksi tai valkoisiksi pulverimaalattuina.

 

Täydellisesti asemoitu, täydellisesti pingotettu
Ainutlaatuinen ZIP-järjestelmä tekee kaihtimesta sulavasti ja tasaisesti liukuvan. Kangas pysyy aina täydellisesti pingottuneena, ja sivuprofiileilla kaihdin voidaan sovittaa optimaalisesti ikkunan tai muiden lasielementtien eteen. Helppo asemointi ja kiinnitys auttavat minimoimaan kustannukset.

 

Pimeyttä napin painalluksella
Pimennyskaihdinjärjestelmää voi käyttää joko ketjulla tai sähköisellä ohjauksella. Sähkökäyttöinen ohjaus toimii kaukosäätimellä tai Silent Gliss Move -sovelluksella. Move-sovelluksella huoneen voi ajastaa pimentymään automaattisesti haluttuina aikoina ja jopa ohjelmoida tulevia tapahtumia varten.

 

Huippulaadukasta mittatilaustyötä
Silent Gliss -pimennyskaihdinjärjestelmä toimitetaan mittatilaustyönä valitsemallasi Silent Gliss -kankaalla toteutettuna.