Uudet, muista erottuvat sälekaihtimet

ImageImage
Tyyliä, luksusta ja helppokäyttöisyyttä
Silent Gliss on tuonut markkinoille uuden sälekaihdinjärjestelmän, jossa on nahkaiset ja puiset säleet.

Nahkasäleet tarjoavat äärimmäistä luksusta ja tyyliä. Nahkasäleitä on saatavilla yli 30 värissä, ja niissä on nähtävissä nahan pintakuviointi. Säleet on viimeistelty nikkelisillä rengasniiteillä ja joko väriin sulautuvilla tai kontrastivärisillä tikkauksilla. Näiden sälekaihdinten laatu ja yksityiskohdat toimivat oman tyylin korostajina jokaisessa kodissa.

Puusäleet ovat luonnollinen vaihtoehto, ja niiden pinnalla on näkyvissä selkeä puun syykuvio. Puusäleitä on saatavilla yli 40 värissä.

Sälekaihtimet ovat saatavilla 50 mm:n alumiini-, puu- tai nahkasäleillä.

Yhdellä vetonarulla ohjattavien Silent Gliss 8910 -sälekaihdinten säleet voidaan kääntää ja nostaa helposti yhdellä vetonarulla – helppoa, eikä useita vetonaruja tarvita. Ainutlaatuisessa järjestelmässä on ”yhtäjaksoisen laskeutumisen” ominaisuus – säleet laskeutuvat hitaasti ja tasaisesti yhdellä liikkeellä, kun vetonarusta vedetään kerran kevyesti. Tämä tekee siitä ehdottomasti markkinoiden helppokäyttöisimmän järjestelmän.

Silent Gliss 8960 -järjestelmässä on hiljainen ja tarkka moottori, joka takaa sujuvan ja helposti hallittavan toiminnan. Järjestelmää hallitaan seinäpainikkeella, radiokaukosäätimellä tai Move-sovelluksella, joka mahdollistaa käytön mistä tahansa maailmassa.
 
Turvallisin, Turvallisempi, Turvallinen
3 yksinkertaista askelta lapsiturvallisiin verho- ja kaihdinjärjestelmiin.
Image