Väliverho- ja suihkukiskot

Väliverhokiskojärjestelmällä pystytään jakamaan huonetila tehokkaasti ja joustavasti osiin. Koulujen, sairaaloiden hoitotilojen ja potilashuoneiden varustuksena järjestelmä on oivallinen.

 
 

Vetonarukäyttöiset verhokiskot

Vetonyörin avulla käytettävälle verhojärjestelmälle on vankat perusteet. Kun verhokisko on korkealla tai muuten hankalasti tavoitettavissa, saadaan painavakin verho vaivatto-masti liikkeelle vetonyörin avulla
 
 

Sähkökäyttöiset verhokiskot

Sähkökäyttöinen verhokiskojärjestelmä takaa kaikkein helpoimman tavan liikutella suuria ja painavia verhoja. Silent Gliss -moottorivalikoima on monipuolinen ja pitkän, yli 40 vuoden kehitystyön tulos

 
 

Laskosverhojärjestelmät

Silent Gliss tarjoaa valikoiman luotettavia, pitkäikäisiä ja helppokäyttöisiä kaihtimia julkisiin tiloihin, kouluihin, työpaikoille ja koteihin.

 
 

Paneeliverhojärjestelmät

Silent Gliss paneelijärjestelmä 2700 ja taitepaneelijärjestelmä 2600 ovat ajattoman tyylikkäitä ja näyttäviä verhoratkaisuja.

 
 

Kierrekaihtimet

Tarjoamme valikoiman luotettavia, pitkäikäisiä ja helppokäyttöisiä kaihtimia julkisiin tiloihin, kouluihin, työpaikoille ja koteihin.

 
 

Pimennyskaihtimet

Image
Pimennyskaihdinta käyttämällä kokous-, koululuokka- tai laboratoriotila saadaan lähes täysin pimennettyä.
 
 

Lamelliverhojärjestelmät

Image
Silent Gliss -lamelliverhojärjestelmä on oikea valinta kun huoneeseen tarvitaan nopea ja helposti käyteltävä ikkunanäkymien säätelymekanismi.
 
 

Sälekaihtimet

Image
Silent Gliss -sälekaihtimet kestävät reipasta ja jatkuvaa käsittelyä. Mekanismi on helppokäyttöinen ja nopeasti reagoiva.
 
 

Lapeikkuna- ja Skylight-järjestelmät

Image
Suuret lasikattopinnat vaativat toimivia verhoratkaisuja. Huonetilaan saapuvan valon määrää säätelemällä parannetaan asumis- ja työhyvinvointia.
 

Moottorit ja ohjaus

Image

Silent Glissillä on laaja valikoima ohjauslaitteita moottoroiduille järjestelmille. 

Otathan meihin yhteyttä niin saat lisätietoja laitteista sekä niiden asennuksesta. 

 
 

Käsikäyttöiset verhokiskot

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman verhokiskoja keveistä, huomaamattomista verhokiskoista julkisten tilojen raskaille verhoille sopiviin rullaliukukiskoihin asti.
 
 
 
Jälleenmyyjät
Image
Silent Gliss Partners / Dealers - Look for your nearest Silent Gliss Partner, searching by specialisation, town/city or postcode.